Přidat ubytování
  • Nemáte žádné oblíbené ubytování.

Oblíbené ubytování:0 ubytování

Přihlášení

Netradiční dovolená v České republice

Najděte si báječné ubytování a prožijte nezapomenutelnou dovolenou... s dětmi, samozřejmě 😉

Nová místa pro Vaši netradiční dovolenou

Lákají Vás ubytování, která skrývají mnoho příběhů a neuvěřitelných zážitků? Tajemné hory? Historická města? Relaxační odpočinek, netradiční dovolená s rodinou? Nechte se okouzlit našimi tipy na zajímavá ubytování a netradiční lokality.

Máte rádi Česko? My ano!

Prozkoumáváme české i moravské kraje. Abychom vám nabídli neznámá místa a nové zážitky v ubytování. Zní to jako klišé, ale děláme to rádi 🙂

Máte rádi Česko? My ano!

Prozkoumáváme české i moravské kraje. Abychom vám nabídli neznámá místa a nové zážitky pro dovolenou. Zní to jako klišé, ale děláme to rádi 🙂

Už víte kam na dovolenou, ale nevíte, kde se ubytujete?

Vždy se najde někdo, kdo má s typem ubytování problém (to nevadí). Vyberte si takový, který bude vyhovovat Vám všem, aby Vaše dovolená vypadala přesně tak, jak si představujete.

91 ubytování

Apartmány

Apartmány

Naše široká nabídka apartmánů vám umožňuje vybrat si ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Bez ohledu na to, jestli hledáte prostorný apartmán pro rodinnou dovolenou nebo útulné místo pro romantický pobyt ve dvou, máme pro vás ideální řešení. Apartmány nabízí pohodlné postele, prostorné obývací prostory, plně vybavené kuchyně a moderní koupelny. Některé apartmány mají také balkony nebo terasy s nádherným výhledem na okolní krajinu. Nachází se v blízkosti atraktivních turistických a kulturních památek, restaurací, obchodů a dalších zajímavých míst.

Rezervujte si nyní svůj pobyt v našich apartmánech a připravte se na nezapomenutelnou dovolenou plnou relaxace a zábavy. Těšíme se na vaši návštěvu!

148 ubytování

Chaty, chalupy

Chaty a chalupy

Nabízíme chaty a chalupy vybavené veškerým moderním komfortem, který potřebujete, abyste se cítili jako doma. Plně vybavené kuchyni, stylově zařízené obývací pokoje či prostorné terasy. U nás budete mít dostatek prostoru pro odpočinek a soukromí. Chaty i chalupy se nachází v krásné přírodě, která nabízí mnoho aktivit pro všechny věkové skupiny. Bezprostřední blízkost lesů, jezer a hor vám umožní objevovat fascinující krajinu, procházky po okolí a různé outdoorové aktivity. Ať už jste milovníkem turistiky, cyklistiky nebo vodních sportů, u nás najdete nekonečné možnosti pro zábavu a dobrodružství.

Rezervujte si svůj pobyt v našich chatách a chalupách a zažijte nezapomenutelnou dovolenou plný pohody a relaxace. Jsme si jisti, že se budete chtít vracet znovu a znovu. Těšíme se na vaši návštěvu!

107 ubytování

Hory

Hory

Připravte se na nezapomenutelnou dovolenou v malebném horském prostředí. Ubytování vám nabízí ideální základnu pro objevování krás hor a všech aktivit, které se sebou přinášejí. Hory poskytují širokou škálu ubytovacích možností, které splní vaše individuální potřeby. Bez ohledu na to, zda hledáte útulný apartmán, prostornou chatu nebo komfortní hotelový pokoj, máme pro vás ideální volbu. Příznivci turistiky, horského cyklistiky, lyžování a snowboardingu zde najdou svůj ráj. Prozkoumejte malebné stezky, sjezdovky nebo si vychutnejte romantickou procházku pod hvězdami. Bez ohledu na roční období jsou hory plné překvapení a dobrodružství.

Rezervujte si nyní svou dovolenou na horách a zažijte nezapomenutelný čas plný dobrodružství a relaxace. Těšíme se na vaši návštěvu!

Krkonoše | Jeseníky | Šumava | Hrubý Jeseník | Orlické hory | Krušné hory | Český les | Lužické hory | Jizerské hory | Beskydy | Hostýnsko-vsetínská hornatina | Moravskoslezské Beskydy | Novohradské hory | Brdská vrchovina | Žďárské vrchy

36 ubytování

Hotely

Hotely

Ubytování v hotelu má klíčovou roli pro úspěšnou dovolenou. Naše nabídka hotelů zahrnuje široké spektrum možností pro každého cestovatele. Nabízíme komfortní pokoje, moderní vybavení a profesionální obsluhu. Hosté si mohou vychutnat bohatou snídani a relaxovat ve wellness centru. Mnoho z našich hotelů má strategickou polohu, což umožňuje snadný přístup k hlavním atrakcím. Bez ohledu na to, zda cestujete z pracovních nebo rekreačních důvodů, naše hotely jsou ideálním místem pro pohodlný a příjemný pobyt.

167 ubytování

Penziony

Penziony

Penziony jsou vhodné pro ty, kteří si chtějí užít soukromí, protože zařízení poskytují nanejvýš 20 pokojů pro hosty. Při pobytu v penzionu naleznete klid a pohodu a rodinnou atmosféru, a tu vám hotely nenabídnou.
Na rozdíl od ostatních typů ubytovacích zařízení, najdete penziony po celé České republice a čeká na Vás taktéž dostatek soukromí. Máte tedy k dispozici velký výběr, jež obsahuje penzióny s bazénem, u vody či na samotě u lesa. Pokud tedy chcete dovolenou s odpočinkem, je penzion jasná volba.

5 ubytování

Ubytovny

Ubytovny

Ubytování v ubytovnách je cenově dostupná možnost pro pohodlný pobyt. Ubytovny nabízejí jednoduše vybavené pokoje pro různé cestovatele. Hostům nabízí praktické vybavení a příjemnou atmosféru. Ideálně si jej zvolí jednotlivci, skupiny i rodiny. Ubytovny jsou často situovány v centrálních lokalitách, což umožňuje snadný přístup k místním atrakcím. Nabízené ubytovny vám umožní ušetřit na ubytovacích nákladech a současně si užít pohodlí během vašeho výletu či dovolené.

30 ubytování

Wellness

Wellness

Ubytování s wellness je dokonalou volbou pro regeneraci těla i mysli. Naše nabídka zahrnuje hotely a resorty s moderním wellness vybavením. Hosté se mohou těšit na relaxační sauny, vířivky, masáže a další procedury. Wellness pobyty nabízejí kombinaci odpočinku a péče o zdraví. Kromě toho, nabízená ubytování s wellness často zahrnuje komfortní pokoje, výbornou gastronomii a aktivity v přírodě. Po dni plném dobrodružství si můžete dopřát zasloužený relax a nabrat novou energii. Zážitková dovolená pro tělo i duši je na dosah ruky.

eUbytko.cz – netradiční dovolená v České republice

 

V dnešní době se počet turistů v České republice neustále zvyšuje, a spolu s ním roste i nabídka kvalitních ubytovacích zařízení a atraktivních turistických cílů. Pokud hledáte perfektní místo pro svůj pobyt, nemusíte dál hledat. Ubytovací portál eUbytko.cz je tu, aby vám usnadnil cestu ke skvělému ubytování v celé České republice.

 

Přinášíme vám jedinečnou možnost si rychle a snadno zarezervovat ubytování, které přesně odpovídá vašim představám. Naše nabídka zahrnuje pestrou škálu možností, jako jsou útulné chaty a chalupy k pronájmu, moderní apartmány, útulná soukromá ubytování, pohodlné kempy, útulné penziony a komfortní hotely, a to napříč celou Českou republikou.

 

Pokud plánujete letní dovolenou, rozhodně vám doporučujeme zvážit některou z atraktivních lokalit, jako je Jižní Morava, kde se můžete ponořit do krásného vinařského prostředí, nebo přírodní poklady oblasti Lipna a okolí, Lednicko-valtický areál, malebná Šumava, malebné České Švýcarsko, okouzlující Pálava, nádherný Český ráj či malebné Jižní Čechy. V zimním období si zase můžete vybrat z oblíbených destinací jako Jeseníky, Orlické hory, Jizerské hory či malebné Krkonoše s neodolatelnými městy jako Špindlerův Mlýn, Rokytnice nad Jizerou, Pec pod Sněžkou a Harrachov.

 

Česká republika je bohatá na města a městečka, která doslova dýchají historií. Očekávají vás nezapomenutelná dobrodružství v Praze, Brně, Karlových Varech, Ostravě, Olomouci, Plzni či romantickém Českém Krumlově. Tyto lokality vás nejen okouzlí svými historickými památkami, ale také skvělou atmosférou, výborným jídlem a přátelskými lidmi, které budete mít možnost poznat.

 

Při návštěvě Česka nesmíte vynechat některé z nejnavštěvovanějších atrakcí, jako je majestátní Pražský hrad, pestrá Zoologická zahrada v Praze nebo ZOO ve Zlíně a zábavný Aquapalace v Praze. A co teprve navštívit kouzelný zámek Lednice, pohádkový zámek Český Krumlov nebo impozantní hrad Karlštejn.

Pokud tedy hledáte ubytování pro své dobrodružství v České republice, eUbytko.cz je tu pro vás. Bez ohledu na to, zda preferujete cenově dostupné možnosti nebo si chcete dopřát luxusní zážitek, na našem portálu najdete to pravé.

 

Věříme, že díky naší platformě najdete ideální ubytování a prožijete nezapomenutelnou dovolenou v České republice.

 

Tým eUbytko.cz

Mohlo by vás zajímat, aneb prozkoumej, co se dá

Naše tipy na netradiční dovolenou a zajímavá ubytování. A k tomu pár praktických rad 🙂

relaxační masáže a procedury

Relaxační masáže a procedury pro váš klid

Relaxační masáže a procedury jsou ideální pro všechny, kteří trpí neklidem a potřebují uvolnit napětí ve svém těle a mysli. Přinášejí vám okamžitou úlevu a příjemný pocit relaxace. Masáže probíhají v profesionálních masážních salónech, kde je ...
outdoorové aktivity pro rodiny

Rodinné Outdoorové Aktivity, Zábava pro Všechny

Venkovní aktivity jsou skvělým způsobem, jak strávit kvalitní čas s rodinou a užít si dobrodružství a zážitky v přírodě. Existuje mnoho různých outdoorových aktivit, které jsou vhodné pro všechny věkové kategorie a které mohou potěšit a bavit ...

Naši partneři

Rezervační systém REZEO
Rezervační systém REZEO
Rezervační systém Previo
Rezervační systém Previo
Tvoříme weby pro ubytovací zařízení
Tvoříme weby pro ubytovací zařízení